Home Administratief werk Enquêtes invullen Inpakwerk Telefonisch werk Mystery shopping Overig thuiswerk Contact

InfoNu

CATEGORIE: ADMINISTRATIEF      DATUM 04-06-2010     

Omschrijving

Met het schrijven van artikelen kun je een blijvend inkomen opbouwen.

Infonu kun je het beste zien als een grote bibliotheek, die altijd geopend is. Alle artikelen op de site worden geschreven door leden, Infoteurs genaamd.

Als lid van InfoNu kun je geld verdienen door berichten voor de site te schrijven. Als je een artikel hebt geschreven, kan je deze plaatsen op Infonu. Bij je artikel kun je vervolgens Google Adsense advertenties laten zien. Klikt iemand op jouw advertentie, dan ontvang je daar een bedrag voor. Zo kun je in feite geld verdienen met het schrijven van artikelen.

Meedoen is hartstikke makkelijk, hiervoor is eigenlijk geen kennis van computers of het internet vereist. Je logt in, schrijft een artikel in de gebruiksvriendelijke editor, en na goedkeuring van InfoNu verschijnt je artikel op de website.

Op dit moment staan er meer dan 40.000 artikelen op Infonu, geschreven door ongeveer tweeduizend auteurs. Vul het inschrijfformulier in om te starten als Infoteur.

Bezoek de website

Afbeeldingen

Ervaringen van thuiswerkers

SORTEREN OP NIEUWSTE      CIJFER      WAARDERING      LENGTE
Review door Esther op 26-10-2015:

Algemene ervaring
Beste heer/mevrouw..., Dank u voor uw interesse in onze aanbieding. Als u 30 € à 180 € per dag kunt verdienen met enkel een paar uur te werken van thuis uit in uw vrije tijd, of 5460 € per maand zonder uw huis te moeten verlaten, zou u dan geïnteresseerd zijn? Natuurlijk bent u dat! Als u realistische verwachtingen hebt en eenvoudige instructies kunt volgen, niet bang bent voor een beetje werk, dan bent u net het beste thuiswerksysteem tegengekomen. Voordelen: -U bepaalt zelf uw inkomen, omdat u zelf bepaalt hoe hard u wilt werken. -Bepaal waar u werkt en wanneer u werkt, kies uw eigen uren -Start met een zeer klein kapitaal -Geen risico’s De e-mails worden door het stap-voor-stap systeem rechtstreeks en automatisch naar uw e-mailadres verzonden. Het maakt niet uit waar u woont of waar u bent. Deze e-mails die u zult ontvangen gaan nimmer over seks of het beantwoorden van vragen op dat gebied, of illegale of bij de wet verboden activiteiten. U dient de vragen te beantwoorden met behulp van onze uitgebreide instructies en u verwerkt de e-mails door de informatie te versturen.
Rapportcijfer: 8

Review door miguel stordiau op 03-11-2011:

Algemene ervaring
hoi ik heb vaak gesoliciteert maar nooit antwoord gehad. ik zou erg graag thuiswerk willen doen. maar ik soliciteer maar niet meer zonde van de tijd als er toch niet word gereageerd. jammer ik kan snel werken. vriendelijke groet miguel.
Rapportcijfer: 1

Review door IsabelleBEASLEY op 17-10-2011:

Algemene ervaring
Some specialists tell that loan aid a lot of people to live the way they want, because they are able to feel free to buy needed stuff. Moreover, some banks give auto loan for all people.
Rapportcijfer: 8

Review door fouad op 25-08-2011:

Algemene ervaring
af
Rapportcijfer: 2

Review door Gert op 12-07-2011:

Algemene ervaring
ik vind het leuk zo af en toe een stukje te schrijven. Dat kan op infonu, en heb al wel een paar tientjes verdiend inmiddels :)
Rapportcijfer: 8

Review door Karen op 16-01-2011:

Algemene ervaring
Je hebt wel wat geduld nodig. Wanneer je denkt dat zodra je wat artikelen gepubliceerd hebt het geld binnenstroomt dan kan het nogal teleurstellend zijn. Het is belangrijk om je geplaatste artikelen goed te promoten maar dan is het zeker mogelijk om maandelijks een leuk bedrag bij te verdienen.
Rapportcijfer: 7

Review door Marcel op 13-08-2010:

Algemene ervaring
Gebruiksvriendelijke website die mij maandelijks aan een extra inkomen helpt.
Rapportcijfer: 8Waardering
6

Uit 7 stemmen


Bezoek de website van
InfoNu

(Opent in nieuw venster)Plaats jouw ervaring met dit bedrijf:Schrijf hier jouw ervaring met dit bedrijf: