Home Administratief werk Enquêtes invullen Inpakwerk Telefonisch werk Mystery shopping Overig thuiswerk Contact

Global test market

CATEGORIE: MARKTONDERZOEKEN      DATUM 04-06-2010     

Omschrijving

Bij het GTM-onderzoekspanel (Global Test Market) verdien je geld per ingevulde enquête.

Op het moment dat je 50 dollar hebt verdiend, kan je je saldo uit laten keren. Er wordt dan een cheque naar je huisadres gestuurd.

Je verdient niet alleen geld, maar bepaalt ook mede hoe nieuwe producten eruit komen te zien.

Bezoek de website

Afbeeldingen

Ervaringen van thuiswerkers

SORTEREN OP NIEUWSTE      CIJFER      WAARDERING      LENGTE
Review door Mustafa Ipek op 08-12-2014:

Algemene ervaring
sinds februari 2014, ja je leest het heel erg goed sinds februari 2014 wacht ik op mijn in geld verzilverde punten... in totaal 11 keer gemaild en nog eens geprobeerd in contact te komen via de site, maaarrrrr ik hoor helemaaaal niks van hen... begin er niet aan. je krijgt je geld niet
Rapportcijfer: 1

Review door Wil Vlot op 03-12-2014:

Algemene ervaring
Doe al enkele jaren mee, 1e betaling probleemloos, 2e keer punten gewisseld voor cadeaubonnen, , heeft maanden geduurd en kreeg vervolgens voor een veel lager bedrag. Na heel veel klagen uit eindelijk weer goed gekomen. Nu wacht ik al vanaf 28 augustus op mijn geld, kreeg eerst te horen dat ik helemaal geen uitbetaling had gevraagd, bewijs gestuurd, daarna nog twee emails en het blijft doodstil!!! Wel uitnodigingen voor onderzoeken. Doe het nooit meer.
Rapportcijfer: 1

Review door TedR op 24-11-2014:

Algemene ervaring
Zit sinds 6-9-2014 te wachten op een betaling van € 35 op mijn Paypal-account. Op e-mailvragen wordt niet gereageerd. Volgens mij zijn het pure criminelen.
Rapportcijfer: 1

Review door TedR op 24-11-2014:

Algemene ervaring
Zit sinds 6-9-2014 te wachten op een betaling van € 35 op mijn Paypal-account. Op e-mailvragen wordt niet gereageerd. Volgens mij zijn het pure criminelen.
Rapportcijfer: 1

Review door Hans op 24-11-2014:

Algemene ervaring
Ook ik ben benaderd voor een of andere loterij, ik wilde wel meespelen voor 8,50 euro per maand, wordt er 34,00 euro afgeschreven van mijn vriendin haar account, dus IK speel mee en mijn vriendin moet betalen en wordt gekort op haar verzilvering, slechte communicatie en naar mijn gevoel zijn we genaaid!!
Rapportcijfer: 1

Review door shamin op 24-11-2014:

Algemene ervaring
Ik trap hier nooit meer in, nu komen ze met een vage loterij waar 8,50 per maand afgeschreven zou worden, kijk ik op mijn rekening, hebben ze 34,00 euro afgeschreven, ik natuurlijk gestorneerd want dit was niet de afspraak, en ja hoor, na verzilvering van 1100 e.points was er 34,00 euro afgehaald, dieven zijn het, vandaar dat de directeur in St Gallen Zwitserland woont met zijn dikgespekte bankrekening, maar `ze` zijn )nog' niet van ons af! Mijn vriend is ook direct gestopt en is erg boos!!NIET INTRAPPEN!!!
Rapportcijfer: 1

Review door shamin op 24-11-2014:

Algemene ervaring
Ik trap hier nooit meer in, nu komen ze met een vage loterij waar 8,50 per maand afgeschreven zou worden, kijk ik op mijn rekening, hebben ze 34,00 euro afgeschreven, ik natuurlijk gestorneerd want dit was niet de afspraak, en ja hoor, na verzilvering van 1100 e.points was er 34,00 euro afgehaald, dieven zijn het, vandaar dat de directeur in St Gallen Zwitserland woont met zijn dikgespekte bankrekening, maar `ze` zijn )nog' niet van ons af! Mijn vriend is ook direct gestopt en is erg boos!!NIET INTRAPPEN!!!
Rapportcijfer: 1

Review door mar op 12-11-2014:

Algemene ervaring
Dit slaat werkelijk nergens op! Ik kom nergens voor in aanmerking, maar wel nadat ik al bergen vragen heb ingevuld! Daarnaast heb ik een groot gezin, veel bezigheden, dus zou je denken dat ik over veel zaken een duidelijke mening / ervaring heb. Dit lijkt me duidelijk oplichterij!!
Rapportcijfer: 1

Review door Marc op 07-11-2014:

Algemene ervaring
Ik volg de reactie van Olga, ik doe al 4j aan deze enquêtes van GBT en hebt telkens mijn cheques tijdig aan gekregen nooit geen problemen mee gehad. Indien ik een probleem hebt stuur ik een mailtje naar GBT en binnen 2 dagen had ik een antwoord. Ik begrijp velen hun reacties niet het is makkelijk om kritiek te uiten.
Rapportcijfer: 9

Review door K.T. België op 12-09-2014:

Algemene ervaring
Ben al enkele jaren lid van GTM en had tot voor dit voorjaar niet echt problemen, maar nu loopt alles in één keer grondig mis. Op 20/06 wissel ik 1555 pt in voor 5 x 10 euro naar paypal (50 euro dus). Maar er gebeurde helemaal niets. Mailsnaar GTM worden ofwel helemaal niet beantwoord of ik krijg een antwoord dat totaal naast de kwestie is. Ondertussen wil ik ook mijn nieuwe punten weer verzilveren, maar dat lukt niet want "niet het minimum aantal pt om te kunnen verzilveren": ik heb nochtans meer dan 1000 pt en (dit heb ik op mail van hun), je kan verzilveren vanaf 1000 pt. Dus, ondertussen gaat het al niet meer om 50 euro maar om 80 euro, want 932 pt geven 30 euro naar paypal. Vorige week kreeg ik dan (eindelijk) wel een mail terug waarin GTM laat weten dat mijn 50 euro al op 27/07 naar paypal gestuurd werd, maar tot op vandaag niks bij paypal. Paypal alles laten uitzoeken en vogens hun gebruikte GTM een verkeerd mailadres: hoe moeilijk kan het zijn om mijn lid-mailadres over te typen? Heb dus 't antwoord van paypal weer eens doorgestuurd naar GTM, maar als het nu niet fatsoenlijk wordt opgelost, volgt een klacht naar GTM USA. Ben ook nog even aan het uitzoeken of dit gesjoemel oder internetfraude valt, consumentenrecht … want dan worden er ook daar klachten neergelegd. Ik word geblokkeerd wanneer het gaat om mijn verdiende beloning op te eisen maar ik mag wel nog altijd met veel plezier hun enquêtes invullen = lees: werken voor hun!?
Rapportcijfer: 1

Review door wiggers op 19-06-2014:

Algemene ervaring
EEN BENDE DIEVEN!! hou je eigen score bij!! als je een enquete invult,wordt die niet altijd bij je totaal bijgeteld.Het gebeurt dat bij de volgende enquete aan je totaal is geprutst,in het oog houden. Het kan ook gebeuren dat je totaal plots met een paar honderd punten verminderd wordt. Mijn eerste cheque in 2011 was zo lang onderweg dat ik hem niet meer kon inwisselen,ben onmiddellijk beginnen mailen,gisteren 18/6/14 een 1e mail ontvangen dat het te lang geleden is om dit nog recht te zetten.....Toevallig nadat ik, begin deze week, op verschillende VS sites GTM heb uitgemaakt voor leugenachtig en dieven.In maart 14 hebben ze mijn account,ik ben actief lid gebleven (ik wil nog wel mijn 1e cheque),van 8100pt naar 3775 teruggezet. Vandaag wou ik van 3775 naar 4000 afronden. Ik vul 8 enquetes in.Ik noteer 235pt,zij kennen slechts 135pt toe en ik zie op het scherm 3910 pt totaal om 10.55u. Ik log opnieuw in om 16.55u en mijn pt totaal staat op 3775pt.Heb het opnieuw gemeld aan hun helpdesk, benieuwd hoeveel jaar ik nu weer moet wachten, heb mijn ongenoegen al gepost op de VS sites !!!! Ik ga nu klacht neerleggen via het US consulaat. mvg
Rapportcijfer: 1

Review door Wil op 22-03-2014:

Algemene ervaring
Zoals beoofd nog even een update, de resterende bonnen toch nog netjes ontvangen per aangetekende post!!! Toch netjes afgehandeld dus ik ga weer verder met de onderzoeken.
Rapportcijfer: 8

Review door JW op 27-01-2014:

Algemene ervaring
Ging altijd goed met de toekenning van punten voor een vragenlijst maar nu komt het steeds vaker voor dat je 15 min een vragenlijst invult en uiteindelijk de melding krijgt dat je bent uitgeloot en dus geen punten krijgt. Maar wel hebben ze dan mijn antwoorden! Oneerlijk!
Rapportcijfer: 6

Review door Wil op 15-01-2014:

Algemene ervaring
In 2012 voor het eerst mijn punten verzilverd, kreeg binnen korte tijd het geld op mijn rekening. Vorig jaar december (2013) heb ik gekozen voor cadeaubonnen van de Bijenkorf ter waarde van €30,- Ik heb per post voor €20,- aan cadeaubonnen ontvangen, gelijk een mail gestuurd, geen reactie ontvangen, daarna nog twee keer via het contactformulier gereageerd maar nog steeds geen reactie!!!!. Ik heb het idee dat ze proberen vertrouwen te winnen met de 1e uitbetaling en daarna maken ze er gewoon een potje van. Ben benieuwd of ik ooit nog iets hoor, als dat zo is, zal ik het hier melden.
Rapportcijfer: 2

Review door e.snel op 26-11-2013:

Algemene ervaring
In 2012 1 keer een uitbetaling ontvangen, maar daarna lukt het me niet meer om te verzilveren, krijg steeds dezelfde antwoorden van support,lijkt erop dat we belazerd worden. Nu wetende dat America op allerlei manieren onze privacy schend ben ik bang dat GlobalTestmarket daar ook voor gebruikt wordt.
Rapportcijfer: 1

Review door lieven debeurme op 29-09-2013:

Algemene ervaring
In april 2013 eerste punten ingewisseld en steeds weer hetzelfde liedje "we behandelen u aanvraag en dit kan 4tot 8 weken duren". Geen cent ontvangen via cheque en na 5 maanden heb ik gehad met deze site. Al 4 een mail gestuurd met de vraag waarom de eerste uitbetaling via cheque nog niet is gebeurd maar telkens het zelfde antwoord.
Rapportcijfer: 1

Review door Petra. Agterdenbosch op 10-09-2013:

Algemene ervaring
Ik heb op 5 juni mijn eerste punten willen verzilveren. Ik heb nog steeds niets. Op mails komt een standaard antwoord dat het max 8 weken duurt. En dat komt elke keer op een nieuwe mail weer. Ik vul geen enquete meer in tot ik mijn geld krijg. En ben bang dat dat niet gaat gebeuren.
Rapportcijfer: 1

Review door toon pijnen op 02-08-2013:

Algemene ervaring
de eerste uitbetaling liep wel wat stroef, maar die eur. 91,60 stond er binnen 8 weken wel op, maar op de 2e uitbetaling daar wacht ik sinds 31-12-12 nog steeds op, schandalig|||krijg ook geen reakties meer op mijn mails aan hen?
Rapportcijfer: 5

Review door Marloes op 22-07-2013:

Algemene ervaring
Eerder werd door Global Testmarket netjes binnen 6 weken uitbetaald. Nu wacht ik sinds februari 2013 op uitbetaling van mijn 1000 marketpoints. Op email wordt niet gereageerd. Ik wacht nog altijd op m'n geld. Waardeloos!
Rapportcijfer: 1

Review door Josefine op 05-07-2013:

Algemene ervaring
Ik wacht ook nog stets op mijn geld. De eerste twee keer heb ik mijn reward best snel ontvangen maar nu ben ik sinds bijna 2 maanden bezig en krijg ook helemaal geen antwoord op mijn messages.
Rapportcijfer: 2

Review door toon pijnen op 02-07-2013:

Algemene ervaring
na mijn 1ste uitbetalingsaanvraag duurde het 24 weken eer ik mijn geld op mijn rekening had staan.mijn 2e aanvraag dateerd van 31-12-2012 en is ook na vele verzoeken en reminders nog steeds niet binnen
Rapportcijfer: 2

Review door cherry op 26-06-2013:

Algemene ervaring
wat is dit????? Mensen krijgen een keer uitbetaald en dan is opeens hun acount weg enzzz OPLICHTERSSSS WEGBLIJVEN MENSEN.
Rapportcijfer: 1

Review door Mieke van den Broek op 29-05-2013:

Algemene ervaring
Ik heb op 1--11-2012 een uitbetaling aangevraagd maar nog steeds heb ik het geld niet ontvangen. Als ik hen via het contactformulier benader dan zeggen ze dat er aan mijn verzoek gewerkt wordt. ook heb ik al enkele keren mijn Bic-code en Iban-code door moeten geven. Ik wil mijn geld hebben daar ik er immers recht op heb. Ik zie hier dat Global test Market oplichters zijn want vele mensen hebben hetzelfde meegemaakt als ik. Kunnen wij hier niets aan doen?
Rapportcijfer: 1

Review door EK op 17-05-2013:

Algemene ervaring
Tsja, ik heb de eerste keer uitbetaald gekregen, maar toen ik bij de tweede keer op dik 50 euro zat deed mijn account het ineens niet meer. Op mails om mijn account weer te activeren reageren deze mensen niet. NIET AAN BEGINNEN DUS, ZE LICHTEN JE OP...!!!
Rapportcijfer: 2

Review door walter op 14-05-2013:

Algemene ervaring
Ik heb bij GTM een eerste cheque gekregen na ongeveer 8 maanden onderzoeken. Ben nu terug een zestal weken aan het sparen en zit terug op 260 punten. De cheque kwam er een viertal weken na de aanvraag. Ik heb van GMT dus geen klagen. Bij toluna ben ik al meer dan een jaar aan het sparen en kom nog maar aan 40000 punten. Dus nog 60000 te gaan voor dat ik kan omruilen tegen 25 euro.Daar gaat het wel heel traag. Bij GFK zeer snelle uitbetaling.Na minder dan een week,na de aanvraag, kreeg ik mijn uitbetaling. Daar krijg je ook punten voor het invullen van je maandelijkse aankopen. Er zijn wel minder vaak enquetes in te vullen.
Rapportcijfer: 8

Review door Paul van der Lem op 01-05-2013:

Algemene ervaring
Vorig jaar mei 2012 verzocht ik GTM 1480 MP uit te betalen.Dat ging vrij vlot(lees:de 1e keer). Op 5-10-2012 de tweede keer een uitbetaling aangevraagd(1000MP)Na herhaalde verzoeken tot uitbetaling,nadat de termijn was verstreken,zeiden ze dat ik WEER 6 a 8 weken moest wachten.Die is inmiddels verstreken en na ruim een half jaar verder NOG STEEDS GEEN GELD. Ik vul voorlopig geen enquêtes meer in.GMI heeft m.i.alle kenmerken van een malafide organisatie Zeer slecht contact met organisatie en ze gaan domweg gewoon niet in op je vraag.Dat zegt genoeg!
Rapportcijfer: 4

Review door elly op 08-03-2013:

Algemene ervaring
2 keer correct uitbetaald, maar nu al 4 maanden bezig om uitbetaald te krijgen.Krijg ook geen reactie meer op de vraag wat er misschien is mis gegaan. Ga ook pas weer enquetes invullen als er is geantwoord.
Rapportcijfer: 5

Review door ilonka slagwater op 28-02-2013:

Algemene ervaring
ik ben ook al zo'n 4 jaar bij dit panel. heb 3 x uitbetaald gekregen zonder problemen. nu in september vorig jaar 1000 punten ingewisseld, en in december nog niets ontvangen, mailtje gestuurd, vragen ze om mijn bic en iban nummer, dus ik mail terug, die heb ik jullie in september gegeven. dan krijg je dit antwoord:This matter will be escalated to our Panel Operations team in the United States. I will contact you as soon as I have more information. en vervolgens hoor je niets, dus toch weer mijn bankgegevens gestuurd, en nu na 9 weken nog niks ontvangen. vanaf december maak ik ook geen enquetes voor ze, oplichters!
Rapportcijfer: 2

Review door g op 31-01-2013:

Algemene ervaring
ik kreeg de cheque, meteen ff bank gebeld of het mogelijk is dat dit een trukje is van internetcriminelen om zo jou identiteit te stelen als je deze cheque inwisseld bij bank ; antwoord bank : dit is inderdaad zeer goed mogelijk. Wilde ff mn account checken bij global, maar t blijkt dat ik voor hun niet meer besta, inloggen is niet mogelijk, mijn account is " gecanceld " Moet ik hier nu mee naar politie of wat.
Rapportcijfer: 3

Review door maria pauwels op 02-01-2013:

Algemene ervaring
ik heb nog geen ervaring ik heb mij juist ingeschreven ik hoop dat alles goed gaat ik heb er zin in
Rapportcijfer: 8

Review door olaf op 17-12-2012:

Algemene ervaring
Heb op 21-09-2012 1500points ingeleverd dat zou 6 tot 8wkn duren.Heb even gewacht tot week 10 niets ontvangen toen maar eens begonnen met mailen.(18maal)Nu vandaag maar weer eens een mail toegestuurd dat ik me niet graag laat oplichten (zoals jullie allemaal).Ik krijg ook alleen maar het antwoord OPGELOST.Maar wat opgelost is weet ik niet,want mijn geld heb ik nog steeds niet.(17-12-2012).Het is allemaal BULL SHIT.
Rapportcijfer: 1

Review door margot van den broeke op 07-11-2012:

Algemene ervaring
in 2011 punten ingewisseld en ging prima. In april 2012 1000 punten ingewisseld en nog steeds geen geld. ik heb wel 50 maal gemaild en een kalcht ingediend echter ik krijgsteeds maar 1 antwoord en dat is dta de betaling in juli is overgemaakt. 6 maanden wachten schandalig en ze gaan op de inhoud van mijn vraag niet in. enkel steeds de melding dat het is opgelost. echt schandalig hoe hier met je wordt omgegaan.
Rapportcijfer: 1

Review door mm op 11-10-2012:

Algemene ervaring
Ik heb juist heel goede ervaringen. Krijg altijd keurig uitbetaald. In het begin met een cheque die je kon inwisselen (grenswisselkantoor) maar tegenwoordig geef ik gewoon mijn BICnr etc door en dan komt het geld binnen een paar weken. Moet je wel je BICnr goed doorgeven, want ik deed het eens verkeerd en toen kwam er dus niks. Toen gemaild en toen hebben ze het alsnog goed opgelost. Mijn mailcontact met hun is ook altijd prima. Krijg vaak binnen 2 dagen antwoord. Als je trouwens geen antwoord op je mail krijg moet je gewoon even weer klachtenformulier gebruiken! M.i. werkt automatische reply nl niet goed. Als ik bovenstaande/onderstaande commentaren lees krijg ik het gevoel dat men Globaltestmarket afkraakt, terwijl de fouten verm. ook bij de mensen zelf liggen. Omdat het een buitenlands bedrijf is zijn ze afhankelijk van goede informatie van onze kant (goede Bicnr, goede mailadres etc.) Ik durf GlobaltestMarket iedereen aan te raden!
Rapportcijfer: 9

Review door Raymond op 23-08-2012:

Algemene ervaring
ook ik heb net zoals alle anderen de zelfde problemen. Ik wacht nu ook al ruim 2 maanden.Eerst vragen ze om de bic codes Deze gegeven , vervolgens een maand later nog niks , vragen ze weer om je rekening nummer. Het word tijd dat deze lui eens worden aangepakt.
Rapportcijfer: 1

Review door floortje op 21-08-2012:

Algemene ervaring
Ook ik zit al meer dan een kwart jaar te wachten op mijn uitbetaling. Het duurde enomr lang om de 1000 punten bij elkaar te krijgen en naar de beloning kan je dus kennelijk fluiten. Nooit doen deze site.
Rapportcijfer: 1

Review door m van den broeke op 30-07-2012:

Algemene ervaring
8 maanden geleden 1000 punten ingeleverd en na twee maanden kreeg ik netjes 35 euro gestort. Nu in aperil wederom 1000 punten ingeleverd echter nog steeds geen geld. Als ik een klacht stuur krijkg ik een mail dat de klacht is opgelost (????) en na veel gevloed en getier is nu al twee maal beloofd dat het na 8 weken wordt ocvergemaakt. Kortom je wordt gewoon belazerd want ik heb nog steeds geen geld en contact niet mogelijk! stopen met die handel dus.
Rapportcijfer: 4

Review door Paul op 13-07-2012:

Algemene ervaring
NA aanleiding van mijn vorige review ff een correctie ik had dus 1000 punten ingeleverd en kreeg een checque thuis..alleen nu begint het gedonder deze kan je nergens verzilveren alleen tegen heeeeeelllle hoge kosten,dus gemaild en gemaild en gemaild of er een andere manier is om aan mijn poen te komen en je raadt het al geen enkele reactie dus heel snel kappen hier mee kan m`n tijd wel beter besteden
Rapportcijfer: 1

Review door W.T.M. Hartelo op 12-07-2012:

Algemene ervaring
Ik ben nu al 4 maanden bezig om de gespaarde marketpoints met een waarde van $65,- op mijn rekening gestort te krijgen. Ik heb al 4 maal mijn IBAN en BIC/Swift meten verstrekken want Als ik Victor mail dan neemt Boriana Ivanova het over mail ik haar dan doet Victor de zaak en zo schuiven ze het heen en weer met als eindresultaat dat ik naar mijn idee kan fkuiten naar mijn centen. Ik heb ze vandaag in een mail verteld wat ik over hen vind. Ze verdienen een dikbelegde boterham over de ruggen van diegene die voor hun het geld binnen brengen, de leden dus. Als ik iemand zou moeten raden WORDT NOOIT LID!!!!
Rapportcijfer: 1

Review door Guy op 06-06-2012:

Algemene ervaring
Waardeloos bedrijf!! Je krijgt genoeg surveys om punten te verdienen, maar zodra je ze inwisselt, begint het gezeur. Ben nu al een jaar aan het wachten op het geld. Heb de hoop ondertussen opgegeven en ben klaar met steeds maar weer een mailtje krijgen waarin staat dat het zo snel mogelijk in orde wordt gemaakt. Niet aan beginnen dus!!
Rapportcijfer: 1

Review door FV op 11-05-2012:

Algemene ervaring
Mij werd gevraagd aan verschillende enquetes deel te nemen maar ze vertrekken van een duur die niet overeenkomt met de werkelijkheid. Je zit veel langer aan die enquetes dan zij vooropstellen. Te veel werk voor te weinig punten
Rapportcijfer: 4

Review door FV op 11-05-2012:

Algemene ervaring
Mij werd gevraagd aan verschillende enquetes deel te nemen maar ze vertrekken van een duur die niet overeenkomt met de werkelijkheid. Je zit veel langer aan die enquetes dan zij vooropstellen. Te veel werk voor te weinig punten
Rapportcijfer: 4

Review door Suzan Sprangers op 03-05-2012:

Algemene ervaring
Al twee keer keurig uitbetaald, en deze site verdiend goed!
Rapportcijfer: 9

Review door happy op 30-04-2012:

Algemene ervaring
ik heb gewoon mijn 1000 ingewisselde punten uitbetaald gekregen. ze vroegen mij idd om IBAN en BIC.er stond al vrij snel 37 euro op mijn rekening.
Rapportcijfer: 10

Review door RobH op 28-04-2012:

Algemene ervaring
Na 1000 points gespaard te hebben en om betaling gevraagd opeens account gedeactiveerd. Oplichters !!! Alle enquetes voor niets gedaan.
Rapportcijfer: 1

Review door RobH op 28-04-2012:

Algemene ervaring
Na 1000 points gespaard te hebben en om betaling gevraagd opeens account gedeactiveerd. Oplichters !!! Alle enquetes voor niets gedaan.
Rapportcijfer: 1

Review door Yugnav op 26-03-2012:

Algemene ervaring
Pff wacht nu al meer dan een half jaar op mijn geld. Al meerder mails gestuurd, maar nog steeds niks. Waardeloos dit, begin er niet aan!!
Rapportcijfer: 1

Review door P op 05-03-2012:

Algemene ervaring
Ben al vanaf 15 december bezig om geld van hun te krijgen, het gaat om 2000 punten . Punten zijn afgeschreven maar geen geld, heb de laatste weken mail na mail gestuurd, steeds het zelfde antwoord is in behandeling. Vul dus niets meer in voor ik het geld binnen heb. Dus een slechte ervaring hiermee.
Rapportcijfer: 1

Review door Mieke op 15-02-2012:

Algemene ervaring
Doe al jaren mee , en altijd keurig de VVV bon ontvangen sinds ,begin oktober 2011. Had weer 1000 punten maar tot op heden niets ontvangen.Ook mij vroegen ze ineens om mijn Iban en Bic? Heb ze dit gegeven.Na 5 emails ,waarop ik steeds het antwoord kreeg : Wij wijzigen de status van Ondersteuning Ticket # ......, nu naar OPGELOST. Hoeze opgelost? Pfff...Om moedeloos van te worden.Ging jaren goed en ineens? Kan je niet ergens anders je beklag doen, zijn ze te bellen? Zojuist WEER een mail gestuurd dat ik het nu zat ben, krijg ik zeker weer een mail dat het is Opgelost, let maar op. Vul geen onderzoeken meer in, voordat ik mijn geld of cheque heb.
Rapportcijfer: 1

Review door willy op 08-02-2012:

Algemene ervaring
Dit bedrijf heeft mij ook opgelicht ik heb 3.765 punten ingewisseld en nooit een betaling ontvangen ook niet na een paar keer mailen naar dit bedrijf. Het zijn vieze vuile oplicherst ik ga naar het tros prog radar en ga een stapje verder met hun. Ik had ook iban code en bank gegevens door gemaild ze houden zich gewoon voor de domme die oplichters. Raad niemand aan om vragen lijsten in te vullen want ze betalen je gewoon niet uit.Ik hoop dat radar het op tv laat komen en hun eens een halt gaan toeroepen. Wil me geld hebben waar ik recht op heb en hoop dat ik ze terug kan pakken.
Rapportcijfer: 1

Review door bk op 13-01-2012:

Algemene ervaring
ik heb net na ruim een jaar invullen mijn /1000points-38euro opgevraagd,ben benieuwd of ik het na twee maanden krijg,ik laat het weten.als het bedrijf bonafine blijkt dan heb ik erg veel moeite moeten doen voor deze 38 euro,maar positief is wel dat als je uitgeselecteerd bent je 5points-25 dollarcent krijgt,nadeel dat er pas bij 1000point wordt uitbetaald (of niet zoals hieronder te lezen)
Rapportcijfer: 5

Review door M. S. op 30-12-2011:

Algemene ervaring
Ook bij mij prima service! 1000 punten verzilverd, ik rekende op een cheque. Na een weekje kreeg ik een mail met de vraag om IBAN enzo. Gereageerd en een maand na aanvraag had ik 38 euro op m'n rekening! (50 dollar dus) Gaat zelfs sneller dan bij vele Nederlandse websites.
Rapportcijfer: 10

Review door Paul van Wadenoijen op 30-11-2011:

Algemene ervaring
5 weken geleden 1000 punten ingevuld meteeen binnen een dag mail retour of ik mijn bankgegevens wou invullen en als ik dat niet wilde kon ik kiezen voor een cheque.Daar ik terughoudend ben met mijn gegevens heb ik om een cheque gevraagd en deze is vandaag binnengekomen,ik snap dus niet de negatieve geluiden hier
Rapportcijfer: 10

Review door Lana op 13-10-2011:

Algemene ervaring
Ik heb bijna weer 1000 punten, kan nu al niet wachten. Het duurt even voor je er bent maar dan krijg je toch meer dan 40 euro! De eerst keer 44 euro op mijn bank gekregen, netjes een paar weken (ik geloof 5) nadat ik het uitgevraagd had. Je moet inderdaad wel je internationale codes invullen maar dit is niet meer dan je bank met landcode etc en je rekeningnummer met bank en landcode. Hier is dus niets onveiligs aan, het is hetzelfde als het gewoon geven van je rekeningnummer!
Rapportcijfer: 9

Review door Tom op 21-09-2011:

Algemene ervaring
Keurig betaald gekregen na 1000 punten, eerst de mogelijkheid gekregen om via check of direct het bedrag op mijn rekening te storten en dat heb ik gedaan. Je moet even geduld hebben voor de $50,- er op staat maar verder dik in orde! Vreemd dat mensen zonder ervaring met dit bedrijf toch stemmen.
Rapportcijfer: 8

Review door Hans op 15-09-2011:

Algemene ervaring
Zet hier ff een link met de foto van die 'marktpoints' beste Olga...of werk je voor die lui in de PR? Lieve groet, H. ;-)
Rapportcijfer: 1

Review door Clown op 15-09-2011:

Algemene ervaring
Hoe stom kunnen mensen toch zijn....hier trapt normaliter toch geen kleuter in! :D
Rapportcijfer: 1

Review door Olga op 24-08-2011:

Algemene ervaring
Ik heb alle drie de keren keurig 1000 marketpoints in Euro's uitbetaald gekregen. Steeds binnen 1 tot 2 maanden.
Rapportcijfer: 8

Review door marieke op 07-07-2011:

Algemene ervaring
Ik vraag mij af waarom dit bedrijf hier nog staat als het zo onbetrouwbaar is! Deze zou geen platofrm mogen hebben. Voordeel is wel dat we nu gewaarschuwd zijn!
Rapportcijfer: 1

Review door W. van Delft-van Ek op 28-06-2011:

Algemene ervaring
In januari 1000 punten verzilverd. Na maanden krijg je mail of je je IBAN en BIC wil geven. Zo stom geweest om dat te doen. Vervolgens weer maanden niets gehoord. Na weer een klacht van mijn kant kreeg ik wederom het verzoek om mijn IBAN EN BIC nummer. Het 1e verzoek meegezonden met de mededeling dat ze die nrs. al hebben. Een week later wederom hetzelfde mailtje of ik die nrs. wil mailen. Forget it. Ze krijgen een pittige mail retour en ze kunnen die punten in hun ............ steken!!!
Rapportcijfer: 1

Review door Ays op 28-03-2011:

Algemene ervaring
schandalig na wat ik jullie ervaringen heb gelezen, hoeft het voor mij ook niet meer. Ik heb inmiddels 80 punten maar ze mogen van mij wel de pot op als het zulke oplichters zijn!! (sorry voor mijn taalgebruik)
Rapportcijfer: 1

Review door Richard op 11-03-2011:

Algemene ervaring
Slechte betalers, je werkt dus voor nop
Rapportcijfer: 1

Review door Mark op 09-03-2011:

Algemene ervaring
De betaling komt nooit aan en ze reageren niet mailtjes etc
Rapportcijfer: 1

Review door Godreau op 07-03-2011:

Algemene ervaring
Mijn ervaring is dat ze zich eerst mooi voordoen, maar later niet meer betalen. Ook met de onderzoeken zelf wordt vaak gerommeld, dan ben je al 10 minuten bezig met de vragen en dan word je er op eens uitgegooid. Of de website van het onderzoekspanel loopt vast.
Rapportcijfer: 1

Review door Nicole op 06-03-2011:

Algemene ervaring
Zelfs na herhaalde verzoeken betalen ze gewoon niet uit, en ze reageren nergens op. Verspilde tijd, ik zal er NOOIT meer aan meedoen!
Rapportcijfer: 1

Review door Martin Smits op 17-02-2011:

Algemene ervaring
Ik heb in mei 2010 mijn punten omgezet in een bedrag dat uitbetaald zou worden. Ik kreeg een mail dat ze geen cheque konden sturen naar Nederland en dat ik mijn bankgegevens moest doorsturen. Dat heb ik gedaan en daarna nooit meer iets vernomen ondanks tientallen e-mails en response-berichtjes op hun site. Het lijkt inderdaad op oplichting, aangezien er NOOIT gereageerd wordt. Schande.
Rapportcijfer: 2

Review door Erwin op 23-01-2011:

Algemene ervaring
heb 1 oktober 2010 1000 marketpoints verzilverd maar niets ontvangen!. 10 maal een mail gestuurd maar geen enkele reactie. Oplichters!
Rapportcijfer: 1

Review door Alle op 14-11-2010:

Algemene ervaring
Als ik bovenstaande lees, dan krijg ik een groot wantrouwen en meldt mij niet aan als tester
Rapportcijfer: 2

Review door M.K. de Bree op 30-10-2010:

Algemene ervaring
Ik heb op 11 juni 2010 gevraagd om 2200 punten uit te betalen. Heb een mailtje ontvangen dat dit ongeveer 6 weken kon gaan duren. Het is nu 30 oktober en die 6 weken zijn al lang voorbij. Heb diverse keren gevraagd via de mail waarom ik nog steeds niets gehoord had. Krijg na elke mail te lezen dat een lid van GlobaltestMarket binnen 24 uur contact opneemt. Maar helaas dit is nooit gebeurd. Is vind dit gewoon schandalig. Ze blijven gewoon enquete emails sturen, dus ze bestaan nog steeds. Ze spelen dus waarschijnlijk mooi weer van ons verdiende geld.
Rapportcijfer: 3

Review door B.v.d. Broeke op 17-09-2010:

Algemene ervaring
In mei 2010 heb ik verzocht om mijn gespaarde punten uit te betalen. Het gaat om een bedrag van 50 euro. Na 6 weken gemaild waar het geld bleef. Ik moest toen mijn bankgegevens op sturen. heb ik gedaan. Na diverse mailtje (6 stuks) waarop ik nooit een antwoord heb gekregen, heb ik nog steeds mijn geld niet ontvangen. Ik vind het schandalig.
Rapportcijfer: 4



Waardering
3

Uit 69 stemmen


Bezoek de website van
Global test market

(Opent in nieuw venster)



Plaats jouw ervaring met dit bedrijf:



Schrijf hier jouw ervaring met dit bedrijf: